automotive

Toyota má nový showroom v Opavě

Posted on

Společnost AUTOBOND GROUP otevřela nový showroom značky Toyota, tentokrát v Opavě. Plocha o velikosti přes 2 250 m2 nabídne prodejní i servisní centrum a prakticky kompletní modelovou řadu značky. Původní opavská pobočka Toyoty už byla nárokům zákazníků příliš malá, proto bylo třeba se přestěhovat do větších a modernějších prostor.

„O automobily značky Toyota je stále větší zájem. Jen za minulý rok jich AUTOBOND GROUP v Moravskoslezském kraji, kde má své čtyři provozovny, prodala bezmála 1 000 kusů, což bylo o 39,3 procent více než v roce předcházejícím,“ říká předseda představenstva společnosti Ing. Libor Šrámek.

Opavská pobočka se na novou adresu v Krnovské ulici přestěhovala ze čtvrti Komárov, aby mohla svým zákazníkům nabízet kvalitnější služby v pohodlnějším prostředí. Přímo v prodejně budou k dispozici dva prodejci s jedním asistentem.

V autoservisu pak rychlou a plynulou pomoc zákazníkům zajišťují dva přejímací technici. Servisní část nového centra je vybavena čtyřmi zvedáky, klempírnou a lakovnou.

Na slavnostním otevření nové dealerství vystoupila kapela Mirai, což je zároveň i název prvního vodíkového vozu na světě, který vyvinula Toyota. Členové skupiny Mirai se již brzy mohou těšit na nové vozy Toyota, které jim společnost AUTOBOND GROUP poskytne.

Populární

TechBiz.cz © 20XX